• Door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar

Bedrijfspand leegmaken

Heeft u een bedrijfspand op te ruimen? Wilt u een bedrijfspand verkopen? Of misschien wilt u een gedeelte opruimen en afstoten. Wij kunnen uw pand leegmaken en bezemschoon opleveren.

Een bedrijfspand op tijd leeg en kaal opleveren conform eisen verhuurder.

Een pand leeg opleveren omdat u de huur hebt opgezegd. Misschien gaat u stoppen. Of misschien wel gedwongen te stoppen. Of vanwege bereiken pensioen leeftijd en er is geen opvolging meer. U krijgt te maken met een verhuurder die er normaal nooit is of ziet of hoort. Een pand leeg opleveren? In oude staat herstellen? Casco opleveren? Wat bet

bedrijfspand opruimen ontruimen leeg opleveren, casco of bezemschoon achter laten
bedrijfspand opruimen ontruimen leeg opleveren, casco of bezemschoon achter laten

ekent dit en wat houd het voor u in?

Een pand leeg maken en terug brengen in originele staat houd in dat u alle zelf aangebrachte zaken verwijderd zoals stoffering, scheidingwanden, (systeem) plafonds, lampen, raam deco, keuken/ pantry, balie of wandkasten.

Alles moet eruit tot op de schone betonnen vloer en open wanden en ruwe open plafonds. Ook magazijnruimte of kantine ruimte moet leeg en glad worden opgeleverd. Een verhuisbedrijf kan u helpen met verhuizen. Dit doen ze goed, snel en professioneel. Alleen een ontruiming en afval afvoeren kunnen deze partijen niet.

Casco opleveren bedrijfspand.

Een pand casco opleveren betekent wanden zelf aangebracht verwijderen. Inclusief terug plaatsen systeemwandplaten. Vloerbedekking verwijderen tijdens het opruimen. Inclusief lijmresten van de vloer. Zodat het kaal en tot op de beton kan worden opgeleverd. Ook plafond ( verlaagd ) moet worden verwijderd. Of glazen scheidingswanden. Dit is vaak ook als systeem gekoppeld en moet met rails compleet weg worden gehaald.

Bezemschoon opleveren bedrijfspand.

Een kantoorpand, bedrijfspand of winkel bezemschoon opleveren. Het is een term die vaak door verhuurders en makelaren worden gebruikt. Hierbij wordt aangegeven dat wanneer een pand leeg is en alle meubilair eruit is dan het simpel kan worden aangeveegd.  Een pand bezemschoon opleveren na verhuizing komt het meeste voor.

Hallo, hoe kunnen we je helpen?