• Door heel Nederland
 • 24/7 beschikbaar

Bedrijfsverhuizing en opruimen na huuropzegging

U heeft een bedrijfspand en zoekt een verhuisbedrijf voor een aanstaande verhuizing? U wilt met spoed enkele meubelstukken verhuizen? U zit op een verdieping in een groot pand en weet even geen raad? U moet binnen enkele weken verhuizen maar uw verhuisbedrijf heeft afgezegd? Ook zoekt u een oplossing voor uw overtollige meubilair dat niet mee gaat met de verhuizing?

Bedrijfsontruiming opruiming ophaal en afvoer bedrijf biedt u de totaal oplossing bij het ophalen, opruimen en afvoeren van uw kantoor inrichting naast het verhuizen van meubelen dat wij eerst voor u kunnen regelen.

Waarom Bedrijfsontruiming.nl inschakelen bij een pand leegruimen, opruimen, veegschoon opleveren en alles afvoeren?

bedrijfsontruiming en huuropzegging plus bezemschoon opleveren
Bedrijfsontruiming en huuropzegging plus bezemschoon opleveren.
 • Wij kunnen snel binnen enkele werkdagen al verhuizen en ontruimen. Wij verhuizen soms al binnen 24 uur binnen spoed. Ook panden leegmaken kan in 1 a 2 werkdagen. Wij kunnen opschalen naar meer mankracht en verhuisauto`s door onze samenwerkingen met gerenommeerde bedrijven die soms ook bijspringen in noodgevallen.
 • Wij zijn naast een opruiming en afvoer bedrijf ook een verhuisbedrijf plus schoonmaak in 1. Zo bent u voorzien van alles in 1 onder 1 dak!
 • Tevens doen wij aan inkoop van meubels, design, verzamelingen, overgebleven restpartijen en waardevolle items.
 • Milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen door meubels en afval te sorteren voor afval verwerking op een gerecyclede manier dat we het milieu zoveel mogelijk ontzien.
 • Wij bieden een gratis duidelijke vrijblijvende offerte aan en zijn altijd bereikbaar 7 dagen in de week..

Wilt u een bedrijfsruimte opruimen en een magazijn leeghalen?

Wanneer u een ruimte wilt opzeggen en opruimen na een huuropzegging is het zaak om alle meubilair in een overzicht te krijgen. Een overzicht in wat moet worden  verhuist en wat moet worden afgevoerd. Dan komt er zicht in wat er op uw bedrijf of organisatie afkomt en ook waar u rekening mee moet houden. Enkele vragen zijn:

 1. Is de huur opgezegd?
 2. Een voorinspectie heeft al plaats gevonden?
 3. Binnen welke tijdsbestek moet ik handelen en regelen?
 4. Is er een straatontheffing nodig voor laden en lossen?
 5. Hoeveel dagen neemt de verhuizing en leegruimen in beslag?

Daarom zijn er bedrijven zoals wij die u dit alles uit handen neemt. Gaat u voor gemak en liever zonder problemen verhuizen en ontruimen dan kunt u op ons rekenen.

 

 

Hallo, hoe kunnen we je helpen?