• Door heel Nederland
 • 24/7 beschikbaar

Kantoor verhuizen

Kantoor verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen naar een groter kantoorpand? Het verhuizen van een kantoor of bedrijfsruimte kan een flinke klus zijn. Van het inpakken van belangrijke documenten tot het bezemschoon opleveren van het pand; er zijn genoeg zaken om te regelen.

Bedrijfsontruiming Nederland is niet alleen gespecialiseerd in kantoorontruimingen, maar ons team heeft ook jarenlange ervaring met kantoorverhuizingen in heel Nederland. We bieden een handig totaalpakket, zodat uw verhuizing snel en efficiënt verloopt.

Specialist in kantoorverhuizingen in heel Nederland

Een kantoorverhuizing is heel anders dan een particuliere verhuizing. Alles moet goed ingepakt worden en een georganiseerde planning is cruciaal. Daarnaast wilt u de verhuizing natuurlijk zo snel mogelijk regelen, zodat uw bedrijf niet stil komt te staan. Om deze reden kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun kantoorverhuizing uit te besteden.

Ons team heeft jarenlange ervaring met het plannen en uitvoeren van kantoorverhuizingen. We proberen de verhuizing snel af te ronden en zorgen ervoor dat uw meubels en spullen veilig verpakt en vervoerd worden. Ook gaan we zorgvuldig om met belangrijke documenten.

Werkwijze Bedrijfsontruiming Nederland

Of u nu een klein of groot kantoor hebt, om de kantoorverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, is een goede planning essentieel. We kunnen u volledig ontzorgen en nemen indien gewenst alle belangrijke zaken voor u uit handen.

Inventarisatie

Om een goede schatting te kunnen maken van het werk, komen we langs voor een inventarisatie. Daarnaast bespreken we uw wensen en behoeften en plannen we samen een geschikte verhuisdatum. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat.

Planning maken

Samen maken we een realistische planning voor de kantoorverhuizing. Wilt u graag in één keer verhuizen of meerdere keren? Moet het kantoor bereikbaar blijven tijdens de verhuizing of niet? Wanneer u in fases verhuist, kan uw kantoor open blijven voor medewerkers.

Kantoor verhuizen

Wanneer we uw wensen en behoeften op een rij hebben gezet, kan het kantoor verhuizen beginnen. We helpen u indien gewenst bij het inpakken van spullen en leveren het pand bezemschoon op.

Hans D.
Hans D.
2019-12-16
Super fijne service. Winston is een zeer aardige man die vol goede spirit aan het werk gaat. Het was keihard werken en hij hield niet op tot al het werk was gedaan. En altijd met een vriendelijke glimlach. Wow! Mijn 5 sterren zijn het minimum wat hij verdient heeft. Het bedrijf zelf functioneerde ook uitstekend. Alles werd van te voren goed doorgesproken, Ik was echt onder de indruk hoe vriendelijk en efficiënt de hele klus werd geklaard. Dank uw wel!!
Arjen Schuurman Hess
Arjen Schuurman Hess
2017-11-13
Geweldige service. Alles wat ik kwijt moest hebben ze meegenomen. Daar betaal ik graag voor
Rolo Mercera
Rolo Mercera
2017-11-10
Zelfde dag spullen komen ophalen heerlijk is dat eerst was ik aan het stressen ik belde en werd binnen 1 uur al opgehaald bedankt jongens fijn gewerkt

Alles in één pakket: van inpakken tot bezemschoon opleveren

Wilt u de kantoorverhuizing volledig uitbesteden? We bieden een handig totaalpakket waarin we alle facetten van de verhuizing uit handen nemen. Zo helpen we u graag bij het (de)monteren van kantoormeubels en het inpakken van spullen. We zorgen ervoor dat glaswerk en grote meubelen veilig worden verpakt en verhuisd. Zo is de kans op schade minimaal!

Daarnaast beschikken we over alle benodigde hulpmiddelen, zoals een verhuislift, verhuisdozen en inpakmateriaal. Alles wordt ingepakt in onze gratis verhuisdozen en we hebben speciaal inpakmateriaal voor breekbare items, zoals inpakfolie, bubbelfolie, verhuisdekens en plastic seal.

 • Kantoormeubels (de)monteren
 • Inpakken en uitpakken
 • Afval milieuvriendelijk afvoeren
 • Kleine reparaties en herstelwerkzaamheden
 • Schoonmaak
 • Ruimte wordt bezemschoon opgeleverd

Kantoorverhuizing? Ontvang een vrijblijvende offerte

Bedrijfsontruiming Nederland zorgt ervoor dat uw kantoor volledig bezemschoon wordt opgeleverd, conform de eisen van de eigenaar of makelaar. We werken met de beste mensen en behandelen uw spullen altijd met de grootste zorg. We zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Benieuwd naar de kosten voor uw kantoor verhuizen? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte op maat aan en of bel direct naar 085 – 40 19 762.

Vraag in 5 simpele stappen een bedrijfsontruiming aan:

  Stap 1/5

  Type ontruiming:

  0%

  Stap 2/5

  Mijn locatie is:

  Postcode:

  Huisnummer:

  25%

  Stap 3/5

  Heb je al een ontruimingsdatum?

  Ontruimingsdatum:

  50%

  Stap 4/5

  Hoe kunnen we je bereiken?

  75%

  Stap 5/5

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt laten ontruimen.

  100%

  Veel gestelde vragen over kantoor verhuizen:

  Hoe lang het verhuizen van uw kantoor precies zegt, kunnen we niet zeggen. We proberen iedere verhuizing in één dag af te ronden.
  De kosten van een kantoorverhuizing zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de afstand tussen de verschillende locaties. Wilt u een vrijblijvende prijsindicatie? Vraag een offerte aan of bel ons direct op 085 - 40 19 762.
  Heeft u tijdelijk geen plek voor uw spullen? Of wilt u uw eigendommen in meerdere keren verhuizen? Dan is het een mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk bij ons op te slaan.
  Wilt u een kantoorverhuizing met spoed laten uitvoeren? Het is mogelijk om uw kantoor op korte termijn te verhuizen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Bedrijfsontruiming Nederland is in heel Nederland actief.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?