• Door heel Nederland
 • 24/7 beschikbaar

Kantoorontruiming

Kantoorontruiming

Gaat uw bedrijf uitbreiden? Of verhuist u naar een groter pand? Een kantoorontruiming kan om verschillende redenen plaatsvinden, zoals het sluiten van een bedrijf, een verhuizing naar een nieuwe locatie of een fusie met een andere organisatie. Wat de reden ook is, wij zorgen voor een efficiënte ontruiming van uw kantoor.

Ons vakkundige team heeft al sinds 1994 ervaring met ontruimingen in heel Nederland. We nemen indien gewenst alle taken uit handen en bieden een handig totaalpakket. Dit betekent dat u geen andere partijen hoeft in te schakelen. Bij ons gebeurt alles onder één dak!

Wat is een kantoorontruiming?

Een kantoorontruiming is iets anders dan een kantoorverhuizing. Bij een verhuizing wordt de inboedel naar een nieuwe locatie gebracht. Een ontruiming daarentegen bestaat uit het leegmaken en opruimen van de kantoorruimte. De volledige inventaris wordt verwijderd en vervolgens bewaard, opgeslagen of naar een andere locatie gebracht. Ook kunnen we uw spullen indien gewenst weggooien of doneren.

Een kantoorontruiming wordt uitgevoerd in verschillende situaties, zoals:

 • Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen naar een andere locatie en u de inboedel niet meeneemt.
 • Als het pand gaat sluiten of na een faillissement.
 • Wanneer uw bedrijf gaat fuseren of wordt overgenomen.

Waarom Bedrijfsontruiming.nl inschakelen?

De ontruiming van een kantoor gaat veel verder dan alleen het verwijderen van meubilair en spullen. In sommige gevallen moeten er reparaties of herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd om het pand bezemschoon op te leveren. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor een professioneel ontruimingsbedrijf.

Wij werken met de beste vakmensen en materialen om uw kantoorontruiming zo snel en efficiënt mogelijk af te ronden. Zo beschikken we over een verhuislift en een eigen wagenpark.

Hans D.
Hans D.
2019-12-16
Super fijne service. Winston is een zeer aardige man die vol goede spirit aan het werk gaat. Het was keihard werken en hij hield niet op tot al het werk was gedaan. En altijd met een vriendelijke glimlach. Wow! Mijn 5 sterren zijn het minimum wat hij verdient heeft. Het bedrijf zelf functioneerde ook uitstekend. Alles werd van te voren goed doorgesproken, Ik was echt onder de indruk hoe vriendelijk en efficiënt de hele klus werd geklaard. Dank uw wel!!
Arjen Schuurman Hess
Arjen Schuurman Hess
2017-11-13
Geweldige service. Alles wat ik kwijt moest hebben ze meegenomen. Daar betaal ik graag voor
Rolo Mercera
Rolo Mercera
2017-11-10
Zelfde dag spullen komen ophalen heerlijk is dat eerst was ik aan het stressen ik belde en werd binnen 1 uur al opgehaald bedankt jongens fijn gewerkt

Onze werkwijze bij kantoorontruiming

Voordat ons team aan de slag gaat met de ontruiming van uw kantoor, komen we bij u langs om een inventarisatie van alle aanwezige spullen te maken. We bieden een handig totaalpakket voor ontruimingen, zodat u geen meerdere partijen hoeft in te schakelen.

Wilt u uw kantoor snel laten ontruimen? Indien gewenst kunnen we uw bedrijfsruimte al binnen één dag leegruimen.

Totaalpakket:

 • We leveren uw kantoorpand helemaal leeg en bezemschoon op, conform de eisen van de eigenaar of makelaar.
 • Inkoop van inventaris, zoals kantoormeubelen.
 • Herstelwerkzaamheden, zoals het verwijderen van systeemplafonds en tussenschotten, of gelijmde vloerbedekking.
 • Alle benodigdheden, zoals verhuisliften en een eigen wagenpark.
 • Ophaaldienst voor het ophalen van meubilair.
  Tijdelijke opslag van spullen.
 • Hergebruik van bruikbare meubelen.
 • Afvoer van afval op een milieuvriendelijke manier.

Kantoor snel laten ontruimen? Vraag nu een gratis offerte aan

Zoekt u een professioneel bedrijf voor uw kantoorontruiming? Wij staan al sinds 1994 bekend als snel, netjes en betrouwbaar. We werken uitsluitend met de beste vakmensen en behandelen uw spullen met de grootste zorg.

Benieuwd naar de kosten voor ons totaalpakket? We maken voor iedereen een offerte op maat. Vraag hieronder een vrijblijvende prijsindicatie aan of neem direct contact met ons op via de telefoon of WhatsApp. U kunt op ons rekenen!

Vraag in 5 simpele stappen een bedrijfsontruiming aan:

  Stap 1/5

  Type ontruiming:

  0%

  Stap 2/5

  Mijn locatie is:

  Postcode:

  Huisnummer:

  25%

  Stap 3/5

  Heb je al een ontruimingsdatum?

  Ontruimingsdatum:

  50%

  Stap 4/5

  Hoe kunnen we je bereiken?

  75%

  Stap 5/5

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt laten ontruimen.

  100%

  Veel gestelde vragen over kantoorontruiming:

  We proberen een ontruiming binnen één dag af te ronden. We komen eerst langs om een inschatting te maken van de inventaris en het benodigde werk.
  Het is mogelijk om met spoed een kantoor te laten ontruimen. We kunnen al binnen één dag langskomen.
  Bij een kantoorontruiming wordt het pand leeggeruimd en bezemschoon opgeleverd. Alle meubels en spullen worden verwijderd en vervolgens weggebracht, weggegooid of gedoneerd. Ook voeren we herstelwerkzaamheden uit.
  Heeft u geen plek voor uw inboedel, maar wilt u deze niet weggooien? We bieden een tijdelijke opslag van goederen in de buurt.
  U schakelt ons team in voor kantoorontruimingen in heel Nederland.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?