• Door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar

Kantoor meubelen ophalen

Kantoor meubelen ophalen

Kantoor meubelen binnen enkele werkdagen ophalen? Snel, gemakkelijk en wij zorgen voor sjouwers, transport, schenken aan goede doel of afvoeren. Bedrijfsontruiming is een ophaalbedrijf speciaal voor bedrijven en gemakkelijk te bereiken op: 085 – 40 19 762 of mobiel: 06 – 38 31 80 14 of email: info@bedrijfsontruiming.nl.

U zoekt een bedrijf dat snel een paar meubels kan ophalen. Deze zijn kapot, moeten vervangen worden of zijn gewoon niet meer in de mode en u wilt ervan af. Een gemeente milieudienst helpt u niet. Hoe komt u er dan vanaf?

  • Wie kan ons kantoor meubels ophalen?
  • Welk bedrijf doet aan kantoor meubilair afvoeren?
  • Ik zit op een verdieping en wil van oude kantoor inboedel af, wie kan hierbij helpen?
  • Is er een bedrijfsontruimer die alle goederen en restant meubilair wilt ophalen?
  • Wij hebben afval dat opgeruimd moet worden is er een opruim bedrijf dat alles meeneemt?

Op al deze vragen kunnen wij JA antwoorden! WIJ zijn een opruimbedrijf speciaal voor bedrijven. Wij zijn een totaaloplossing en bieden ook maatwerk. Soms zijn wij een verhuisbedrijf soms een ontruimingsbedrijf en soms een schoonmaak bedrijf. Kortom u kunt bij ons gebruikmaken van vele diensten om uw bedrijfsruimte of bedrijfspand netjes schoon, leeg en opgeruimd achter te laten.

Goede doel steunen met ophalen van kantoormeubelen:

Wij zijn dagelijks op pad voor onze klanten voor het ophalen van meubels en kleingoed door het hele land. Tijdens het ophalen en opruimen van kantoorgebouwen en bedrijfspanden worden veel afval dagelijks weg gehaald. Maar soms zit er tussen het afval dat opgeruimd moet worden ook nog goede bruikbare meubels en kleine spullen tussen dat nog prima ronde mee kan. Deze worden door ons in een grote hal verder uit gesorteerd en apart gezet. Hierna worden deze bruikbare spullen en meubels beoordeelt en indien het echt nog bruikbaar is kan het worden opgehaald door samenwerkende organisaties “goede doelen” waar wij al jaren mee samen werken en hebben opgebouwd.

Kantoormeubelen uit elkaar halen ( demonteren ) en naar beneden brengen.

Als opruimbedrijf kunnen wij ook grotere meubels uit elkaar halen. Vaak omdat deze anders niet in een lift passen of via een trap niet naar beneden getild kunnen worden. Het uit elkaar halen niet wij demontage. Dit doen wij voorzichtig en zorgen dat er geen schade wordt gemaakt. Demontage betekent alles netjes uit elkaar schroeven en met beleid alle delen van een meubel uit elkaar schuiven zodat het weer losse planken en delen wordt zoals bij aanschaf het geval is vaak.

Mocht demontage niet lukken en moet er een andere oplossing bedacht worden bij het naar beneden vervoeren van uw kantoor meubilair dan bieden wij ook deze opties aan:

  1. Verhuislift inzetten mocht u een balkon of groot raam hebben,
  2. Touw en blok wordt ook soms nog gebruikt alleen steeds minder omdat vaak niet ARBO veilig werken is,
  3. Doormidden zagen van een object. Dit doen wij uiteraard zonder schade aan te brengen en voorzichtig plus vangen alle zaagsel netjes op door een kleed of zeiltje eronder te houden,

Heeft u een moeilijke meubelstuk of meerdere meubilair op uw kantoor en deze moet worden opgehaald en afgevoerd? Bel of mail ons en wij komen graag langs!

Contact opnemen: Info@bedrijfsontruiming.nl of telefoon: 085 – 40 19 762.

 

Hallo, hoe kunnen we je helpen?