• Door heel Nederland
 • 24/7 beschikbaar

Kosten

Gaat uw bedrijf uitbreiden, verhuizen of sluiten? Of wilt u een magazijn laten opruimen? Bedrijfsontruiming Nederland heeft al sinds 1994 ervaring met het ontruimen van bedrijfspanden, kantoren en winkels.

Bent u benieuwd naar de kosten van een bedrijfsontruiming? Hieronder zetten we de bedrijfsontruiming kosten op een rij, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een bedrijfsontruiming?

Een bedrijfsontruiming is anders dan een verhuizing. Tijdens een ontruiming wordt de gehele inventaris verwijderd en vervolgens bewaard, opgeslagen, hergebruikt of weggegooid.

Het pand wordt bezemschoon opgeleverd en ook herstelwerkzaamheden worden doorgevoerd. Zoals u heeft kunnen lezen komt er veel kijken bij een bedrijfsontruiming. Maar wat zijn de kosten?

De kosten van een bedrijfsontruiming zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het pand, de inventaris en eventuele extra diensten, zoals opslag.

Grootte kantoor of bedrijfspand

De grootte van het kantoor of bedrijfspand speelt een grote rol bij het bepalen van de kosten voor de bedrijfsontruiming. In de meeste gevallen geldt: hoe groter het pand, hoe hoger de kosten.

Daarnaast speelt ook de grootte van de inboedel mee en is ook het soort bedrijfspand van belang. Het ontruimen van een fabriekspand is bijvoorbeeld complexer dan het leeghalen van een winkel.

Transportkosten

Gaat uw bedrijf verhuizen? Dan brengt Bedrijfsontruiming Nederland uw spullen graag naar de nieuwe locatie. De prijs van de verhuizing wordt bepaald door de grootte van de inboedel en de afstand tussen de twee locaties.

Extra diensten

Wanneer u uw bedrijfspand laat ontruimen, kunt u vaak voor extra opties kiezen, zoals het laten inpakken van uw spullen. Daarnaast biedt een ontruimingsservice de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk te laten opslaan. Dit is handig wanneer u uw spullen niet wilt weggooien, maar tijdelijk geen opslagplaats hebt.

Werkwijze Bedrijfsontruiming Nederland

Wanneer u bij Bedrijfsontruiming Nederland een aanvraag indient, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

Zo kunnen we de situatie en werkzaamheden beter in kaart brengen en weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Na het bespreken van uw wensen en behoeften stellen we een nauwkeurige offerte op. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend.

In de offerte worden de bedrijfsontruiming kosten nauwkeurig toegelicht. U weet van tevoren dus precies wat er gaat gebeuren en tegen welke prijs!

Hans D.
Hans D.
2019-12-16
Super fijne service. Winston is een zeer aardige man die vol goede spirit aan het werk gaat. Het was keihard werken en hij hield niet op tot al het werk was gedaan. En altijd met een vriendelijke glimlach. Wow! Mijn 5 sterren zijn het minimum wat hij verdient heeft. Het bedrijf zelf functioneerde ook uitstekend. Alles werd van te voren goed doorgesproken, Ik was echt onder de indruk hoe vriendelijk en efficiënt de hele klus werd geklaard. Dank uw wel!!
Arjen Schuurman Hess
Arjen Schuurman Hess
2017-11-13
Geweldige service. Alles wat ik kwijt moest hebben ze meegenomen. Daar betaal ik graag voor
Rolo Mercera
Rolo Mercera
2017-11-10
Zelfde dag spullen komen ophalen heerlijk is dat eerst was ik aan het stressen ik belde en werd binnen 1 uur al opgehaald bedankt jongens fijn gewerkt

Bedrijfsontruiming kosten: alles in één pakket

Wilt u de ontruiming van uw bedrijf of winkel volledig uit handen geven? Wij bieden een handig totaalpakket voor ontruimingen. Dit pakket omvat het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand, gebruik van alle benodigdheden, zoals verhuisdozen en verhuisliften, en herstelwerkzaamheden in het volledige pand. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat u geen meerdere partijen hoeft in te schakelen en zo kunt profiteren van een lagere prijs.

Totaalpakket:

 • Bezemschoon opleveren
 • Herstelwerkzaamheden
 • Gebruik van benodigdheden
 • Ophaaldienst voor het ophalen van meubilair
 • Tijdelijke opslag van spullen
 • Hergebruik bruikbare meubelen
 • Milieuvriendelijke afvoer van afval

Altijd een offerte op maat

Wilt u weten wat een bedrijfsontruiming in uw situatie gaat kosten? Vraag hieronder binnen 2 minuten een vrijblijvende prijsindicatie aan of bel naar 085 – 40 19 762. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar de exacte prijs? Wij vinden een persoonlijk gesprek belangrijk. We komen bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken en vervolgens bieden wij een geheel vrijblijvende offerte. Er zijn geen verborgen kosten!

Vraag in 5 simpele stappen een bedrijfsontruiming aan:

  Stap 1/5

  Type ontruiming:

  0%

  Stap 2/5

  Mijn locatie is:

  Postcode:

  Huisnummer:

  25%

  Stap 3/5

  Heb je al een ontruimingsdatum?

  Ontruimingsdatum:

  50%

  Stap 4/5

  Hoe kunnen we je bereiken?

  75%

  Stap 5/5

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt laten ontruimen.

  100%

  Veel gestelde vragen over ontruimingskosten:

  De kosten van een bedrijfsontruiming zijn in iedere situatie anders. De prijs is namelijk afhankelijk van de grootte van het pand, de inventaris, de transportkosten en de extra diensten.
  Een bedrijfsontruiming uitbesteden zorgt ervoor dat u tijd en geld kunt besparen. Een ontruimingsbedrijf werkt snel en efficiënt en heeft alle benodigde materialen in huis, zoals een verhuislift. Daarnaast kunt u er op rekenen dat de ontruiming zonder enige schade verloopt.

  Vraag op deze pagina via het offerte formulier een vrijblijvende prijsindicatie aan of bel naar 085 - 40 19 762 voor meer informatie.

  Bij een bedrijfsontruiming wordt een bedrijfspand, kantoor of winkel volledig leeggemaakt en opgeruimd. De gehele inventaris wordt verwijderd en het pand wordt bezemschoon opgeleverd. Ook kunnen eigendommen tijdelijk worden opgeslagen.

  U bepaalt helemaal zelf wat er met uw spullen of meubilair gebeurt na een ontruiming. Deze kunnen naar een andere locatie worden gebracht, worden opgeslagen, gedoneerd of weggegooid.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?