• Door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar

Magazijn voorraad opruimen Rotterdam

Onlangs een magazijn opgeruimd. Een technische kleine werkplaats met flinke magazijn. Eigenaren van dit bedrijf zijn met pensioen gegaan en hebben ervoor gekozen alles te laten opruimen door een bedrijf. Zelf hebben ze ruim 15 jaar met plezier gewerkt en zagen ze het niet zitten om nog het gehele bedrijfspand leeg te maken. Opruimen en alles afvoeren met 2 man op leeftijd is een te zware opgaven geweest.

Zware magazijnstelling Palletstelling opgekocht en netjes gedemonteerd.

magazijn bedrijfsvoorraad rotterdam inkoop opruimen opkoper
magazijn bedrijfsvoorraad rotterdam inkoop opruimen opkoper

Wij hebben tijdens het opstellen van de offerte rekening gehouden met de flinke hoeveelheid palletstelling HiLo. Deze hebben wij naast het ontruimen en leegmaken van deze bedrijfspand ook een inkoop prijs verwerkt voor alle magazijn palletstellingen. Ook demontage hebben wij voor gezorgd. Deze stelling is vervaardigd van sterk metalen subframe met zware stalen dragers met als vloer losse plankjes. Deze zware uitvoering is bedoelt voor het wegzetten van bedrijfsvoorraad op pallets. Zodat je de hoogte in kunt om ruimte te besparen.

Bedrijfsruimte leegmaken in Rotterdam.

Wij hebben deze ruimte bezemschoon opgeruimd. Er stond een bali in om mensen te ontvangen. Deze was voorzien van elekra en hebben wij netjes afgesloten. Ook waren er tal van waterleidingen, cv installaties en lucht afzuigkanalen die wij hebben ontmanteld. Het was een kleine opslagloods met werkplaats maar stond redelijk vol en met nog een complete inventaris.

Overname inventaris om de prijs omlaag te krijgen.

Wij hebben diverse gereedschap, electronica, stellingen en rol-til- pallet gereedschap over kunnen nemen. Waarom? Omdat wij er afnemers voor hebben en de klant er een gemak van heeft omdat wij de prijs zo kunnen drukken. Ook veel bruikbare restpartijen dat uit een bedrijfsvoorraad gevonden wordt is vaak interessant voor onze afnemers. Wij krijgen dagelijks de vraag naar kleine spullen in grote aantallen. Hoe groter de aantallen hoe interessanter het is. Vaak gaat het om kleine stuksprijzen en moet het interessant zijn om het van A naar B te verplaatsen en uiteindelijk aan een eindverbruiker verbinden.

Heeft u bedrijfsvoorraad op te ruimen? Wilt u bedrijfsvoorraad afvoeren? Of wilt u bedrijfsvoorraad verkopen, laten inkopen of zoekt u een inkoper voor magazijn voorraad?

magazijn bedrijfsvoorraad rotterdam inkoop opruimen opkoper
magazijn bedrijfsvoorraad rotterdam inkoop opruimen opkoper

Wij bieden u als opkoper en ontruimer een totaal-oplossig. Zelfs sloopwerk kan uithanden worden genomen!

Kluis verwijderen uit een magazijn in Rotterdam.

Wij hebben ook de kluis moeten verwijderen in opdracht van deze klant. De kluis zat vast in de beton. En gelast tegen een stalen bindt / spant van het gebouw en met draadeinde vast in de beton. Na het weg breken van de betonnen omkisting en wegslijpen van de lasnaad langs de kluis en stalen spand hebben wij hierdoor de kluis met een zware krik / lift apparaat de gehele kluis van de vloer en wand los gekregen. Dit hebben wij netjes, gecontroleerd en zonder schade uitgevoerd. De kluis kan uiteindelijk voor hergebruik weer worden aangeboden.

Heeft u ook een bedrijfspand met magazijn in Rotterdam? Of andere plaats?

Wij zijn bereikbaar op 06 – 38 31 80 14 of email: info@bedrijfsontruiming.net.

Hallo, hoe kunnen we je helpen?