• Door heel Nederland
 • 24/7 beschikbaar

Magazijn opruimen

Magazijn opruimen

Gaat u verhuizen naar een nieuwe locatie? Of sluit uw winkel of bedrijfspand? Het opruimen van het magazijn is een uitdagende, maar noodzakelijke klus. Van het leeghalen van grote stellages tot het herstellen van beschadigingen; er komt veel kijken bij een ontruiming.

Onze ervaren vakmensen kunnen uw opslagruimte of magazijn opruimen zodat u tijd en geld kunt besparen. We zorgen voor een bezemschoon magazijn!

Magazijn opruimen en bezemschoon opleveren

Een magazijn opruimen kan een grote klus zijn. Wij nemen indien gewenst alle taken van u uit handen. We verhuizen machines, stellingen en installaties naar een andere locatie en helpen u bij het (de)monteren van meubilair.

We kunnen voorraden tijdelijk opslaan en voeren spullen die u niet meer nodig hebt op een milieuvriendelijke wijze voor u af.

Na het magazijn opruimen zorgen we voor herstel- en reparatiewerkzaamheden, zoals het verwijderen van vloerbedekking en het herstellen van beschadigingen.

Onze service

 • Leegmaken en opruimen magazijn
 • (De)montage van meubels zoals grote stellages
 • Ook herstel- en reparatiewerkzaamheden
 • Tijdelijke opslag van voorraad of inventaris
 • Ook opkoop van goederen
 • Afvoer van afval op een milieuvriendelijke manier

Professionele opruiming door vakmensen

Bij Bedrijfsontruiming Nederland werken we met de beste vakmensen en hulpmiddelen. U kunt gebruik maken van onze verhuisdozen, ophaaldienst en opslagruimte.

✓ Sinds 1994 actief

We hebben al sinds 1994 actief met bedrijfsontruimingen en het leegmaken van diverse bedrijfspanden, kantoren en winkels. We bieden oplossingen op maat en staan bij onze klanten bekend als snel, vakkundig en betrouwbaar.

✓ Ook met spoed

Wilt u uw magazijn met spoed laten opruimen? We hebben een speciale spoedservice waarbij we uw magazijn in één dag volledig opruimen. Onze vakmensen zorgen dat alle spullen die u niet meer nodig heeft op milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd.

✓ Landelijke service

We zijn actief in heel Nederland en bieden hierdoor een landelijke service. Of het nu gaat om het leegmaken van een kleine opslagruimte of het ontruimen van een groot magazijn van een winkel: wij kunnen snel bij u op locatie zijn.

Hans D.
Hans D.
2019-12-16
Super fijne service. Winston is een zeer aardige man die vol goede spirit aan het werk gaat. Het was keihard werken en hij hield niet op tot al het werk was gedaan. En altijd met een vriendelijke glimlach. Wow! Mijn 5 sterren zijn het minimum wat hij verdient heeft. Het bedrijf zelf functioneerde ook uitstekend. Alles werd van te voren goed doorgesproken, Ik was echt onder de indruk hoe vriendelijk en efficiënt de hele klus werd geklaard. Dank uw wel!!
Arjen Schuurman Hess
Arjen Schuurman Hess
2017-11-13
Geweldige service. Alles wat ik kwijt moest hebben ze meegenomen. Daar betaal ik graag voor
Rolo Mercera
Rolo Mercera
2017-11-10
Zelfde dag spullen komen ophalen heerlijk is dat eerst was ik aan het stressen ik belde en werd binnen 1 uur al opgehaald bedankt jongens fijn gewerkt

Ook ontruimingen en verhuizingen

Naast magazijn opruimen is Bedrijfsontruiming Nederland gespecialiseerd in ontruimingen van bedrijfspanden, kantoren en winkels. We zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar; dus ook in de avonden en weekenden.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw pand bezemschoon wordt opgeleverd, conform de eisen van de eigenaar of makelaar. U hoeft dus nergens meer naar om te kijken.

Vraag nu een offerte aan voor magazijn opruimen

Wilt u uw magazijn laten opruimen? We komen niet alleen uw ruimte leeghalen, maar bieden ook opslag en/of inboedel opkoop. Heeft u een vraag? Of wilt u met spoed uw magazijn laten opruimen? Neem dan direct contact op via 085 – 40 19 762.

Eerst weten wat een ontruiming gaat kosten? Vraag hieronder een vrijblijvende prijsindicatie aan en ontdek onze tarieven.

Vraag in 5 simpele stappen een bedrijfsontruiming aan:

  Stap 1/5

  Type ontruiming:

  0%

  Stap 2/5

  Mijn locatie is:

  Postcode:

  Huisnummer:

  25%

  Stap 3/5

  Heb je al een ontruimingsdatum?

  Ontruimingsdatum:

  50%

  Stap 4/5

  Hoe kunnen we je bereiken?

  75%

  Stap 5/5

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt laten ontruimen.

  100%

  Veel gestelde vragen over magazijn opruiming:

  Hoe lang een magazijn opruimen precies duurt, kunnen we niet zeggen. We maken van tevoren een inschatting van de inventaris en de benodigde tijd. We doen ons best om het magazijn opruimen zo snel mogelijk af te ronden.
  Moet u met spoed een magazijn laten ontruimen? We kunnen al binnen één dag langs komen. Neem contact op via de telefoon voor de mogelijkheden.
  De kosten voor het magazijn opruimen zijn afhankelijk van de omvang van de ruimte en de inventaris. We kunnen u een prijsindicatie geven maar komen graag langs op locatie om een duidelijke offerte op te stellen.
  U bepaalt zelf wat er met de voorraad of inventaris gebeurt. Deze kunnen wij verhuizen, opslaan, doneren, hergebruiken of afvoeren. Er worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt over de inboedel.
  Naast het magazijn opruimen zijn we gespecialiseerd in ontruimingen van bedrijfspanden, kantoren en winkels. Ook helpen we bij kantoorverhuizingen in heel Nederland.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?