• Door heel Nederland
 • 24/7 beschikbaar

Over ons

Over ons

Verhuisbedrijf Noord staat bekend om de kwaliteit en betaalbaarheid. We zijn gespecialiseerd in verhuizingen in Noord-Nederland, maar staan ook voor je klaar als je naar de hele andere kant van Nederland, of zelfs het buitenland verhuist. Dus of je nu naar de overkant van de straat of naar het buitenland vertrekt, wij hebben de middelen, diensten en de beste mensen in huis om je spullen snel en voordelig te verhuizen.

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Wij zijn specialist in verhuizen, ontruimen en transport. We snappen dat een verhuizing veel stress met zich meebrengt. Wij zijn er om deze stress weg te nemen en zorgen voor een soepele overgang naar je nieuwe woning. Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat je inboedel veilig en snel van A naar B wordt gebracht. We bieden een handige all-in verhuisservice, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen het transport uit te besteden.

Wat doet Verhuisbedrijf Noord?

Volledige ontzorging verhuizing

1. Wensen bespreken

Voordat we aan de slag gaan met het maken van een planning bespreken we jouw wensen en behoeften. Wil je de gehele verhuizing uitbesteden inclusief in- en uitpakken? Of kies je voor alleen transport? Ook inventariseren we je inboedel.

2. Planning maken

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het maken van een verhuisplan. Ook ontvang je een offerte op maat zonder verborgen kosten.

3. Verhuizen

En dan kan het verhuizen echt beginnen. Indien gewenst helpen we bij in- en uitpakken, (de)monteren van meubels en laden en lossen. Uiteraard maken we er een leuke dag van.

Hans D.
Hans D.
2019-12-16
Super fijne service. Winston is een zeer aardige man die vol goede spirit aan het werk gaat. Het was keihard werken en hij hield niet op tot al het werk was gedaan. En altijd met een vriendelijke glimlach. Wow! Mijn 5 sterren zijn het minimum wat hij verdient heeft. Het bedrijf zelf functioneerde ook uitstekend. Alles werd van te voren goed doorgesproken, Ik was echt onder de indruk hoe vriendelijk en efficiënt de hele klus werd geklaard. Dank uw wel!!
Arjen Schuurman Hess
Arjen Schuurman Hess
2017-11-13
Geweldige service. Alles wat ik kwijt moest hebben ze meegenomen. Daar betaal ik graag voor
Rolo Mercera
Rolo Mercera
2017-11-10
Zelfde dag spullen komen ophalen heerlijk is dat eerst was ik aan het stressen ik belde en werd binnen 1 uur al opgehaald bedankt jongens fijn gewerkt

Waarom Verhuisbedrijf Noord kiezen?

Verhuisbedrijf Noord is een betrouwbare, lokale verhuisservice in het noorden van Nederland. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij een verhuizing zo efficiënt en gemoedelijk kunnen laten verlopen. Bovendien bieden we bij al onze verhuizingen de laagste prijsgarantie. Je kiest dus niet alleen voor een professioneel, maar ook voor een voordelig verhuisbedrijf.

Heb je nog geen verhuisbedrijf gevonden en wil je zo snel mogelijk verhuizen? Wij zijn ook beschikbaar voor spoedverhuizingen.

Goedkoop verhuizen? Vraag een gratis offerte aan

Wil je een professioneel verhuisbedrijf inschakelen, maar niet te veel betalen? Of je nu de volledige verhuizing uit handen wilt geven, of alleen het transport wilt uitbesteden: Verhuisbedrijf Noord staat voor je klaar. We werken onder andere in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook als je naar een andere provincie gaat verhuizen, kun je bij ons terecht. Vraag hieronder een gratis offerte aan.

Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende verhuisofferte aan!

  Stap 1/5

  Type ontruiming:

  0%

  Stap 2/5

  Mijn locatie is:

  Postcode:

  Huisnummer:

  25%

  Stap 3/5

  Heb je al een ontruimingsdatum?

  Ontruimingsdatum:

  50%

  Stap 4/5

  Hoe kunnen we je bereiken?

  75%

  Stap 5/5

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt laten ontruimen.

  100%

  Veel gestelde vragen over ons:

  Hoe lang een verhuizing precies duurt, is grotendeels afhankelijk van de locaties en de grootte van de inboedel. Wanneer je naar het buitenland gaat, neemt een verhuizing logischerwijs meer tijd in beslag. We geven je altijd van tevoren een reële schatting.

  Ja, wanneer wij jouw spullen verhuizen, ben je altijd verzekerd tegen schade. We vergoeden een schade tot €50.000.

  Naast onze verhuisservice bieden we ook de optie om je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan. Er is altijd een opslagplaats dicht bij jouw woonplaats.

  Ja, het is mogelijk om je verhuizing op korte termijn te plannen. We bieden ook spoedverhuizingen in Noord-Nederland.

  We bieden verschillende verhuisservices, waaronder in- en uitpakken, transport en het (de)monteren van meubels. Bovendien bieden we naast verhuizingen ook ontruimingen.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?