• Door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar

Overtollige winkelvoorraad opruimen en afvoeren

Overtollige winkelvoorraad opruimen en afvoeren

Winkelvoorraad opruimen en afvoeren door heel  Nederland binnen 24 uur!

Wij kunnen uw winkelvoorraad ophalen. Misschien staat uw magazijn propvol? Heeft u meerdere fialen en wilt u opruimen? Staat uw magazijn vol met over-jarige producten? Dan wilt u opruimen en “schoon-schip” maken! Wij kunnen uw winkelruimte, opslag of magazijn leegmaken en alles helpen afvoeren.

Stel u heeft winkel inboedel of bedrijfsinventaris in een magazijn en u gebruikt het niet meer? Dan ruimen wij het voor u op!

Opruimen magazijn of winkel voorraad.

U heeft een goed lopende schoenen winkel in een drukke centrum van een grote stad. U moet zorgen voor genoeg winkelvoorraad om te verkopen. Etalage staat lekker vol en uw winkel ziet er vol maar functioneel uit en elke ruimte wordt goed benut. Ook heeft u een magazijn met voldoende voorraad want u wilt niet zonder een product zitten. Echter teveel voorraad en vooral een overvolle magazijn kan frusterend zijn. Omdat deze ruimte dan niet efficient kan worden gebruikt. De rommel, over de datum achter gebleven producten en kapotte winkel inventaris staat er al zo lang. Soms wel jaren stof te happen. Niemand weet nog wanneer het daar ooit is neer gezet.. Dan wordt het tijd om deze meubels en inventatis op te ruimen en te laten afvoeren.

Het opruimen en afvoeren van winkelinventaris kost een bedrag maar is het dik en dubbel waard!

Uw magazijn ruimte is namelijk ook een bedrijfsruimte en hier betaald u ook per m2 oppervlakte voor dus waarom niet goed benutten als het kan? En waarom betalen voor ruimte terwijl er wel producten kunnen staan die ook geld op brengen..

Snel uw magazijn of winkel laten opruimen en afoeren binnen 24 uur?

Wij kunnen ook met spoed binnen 24 uur uw winkel magazijn opruimen en afvoeren. Ook kunnen wij soms voor 8 uur beginnen in een centrum omdat transport en bereikbaarheid met een bedrijfsbus anders niet mogelijk is. Ook kunnen wij snel schakelen omdat wij alles in eigen beheer hebben. Zoals bedrijfsauto`s, personeel, en alle speciale tools om een goede ontruiming uit te kunnen voeren.

Wat kost het ophalen van meubels en winkelvoorraad?

Kosten begroting is voor elke klus anders. Wij hebben te maken met verschillende factoren. Zoals:

  • Hoeveelheid op te halen goederen uit uw winkelruimte,
  • Welke etage staat het,
  • Is het ver lopen voor ons om het mee te nemen naar onze bedrijfsauto,
  • Is het bruikbaar of afval,
  • Hoe snel moet iets worden opgehaald worden,
  • Moet een pand helemaal leeg worden gemaakt en bezemschoon opleveren?
  • Vergunning regelen voor parkeren voor de deur of straat ontheffing aanvragem,

Kortom wilt u hulp bij het opruimen, leegmaken, afvoeren en ontruimen van uw winkelpand of bedrijfsruimte? Bel: 085 – 40 19 762 of mobiel: 06 – 38 31 80 14 ( ook Whatsapp ) om foto`s te sturen van de situatie. Bel ons gerust voor een graag of advies. Dit is altijd gratis bij ons ;-).

 

Hallo, hoe kunnen we je helpen?