• Door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar

Partijen bedrijfsgoederen overname

Title: Business Assets Transfer Agreement In consideration of the transfer of company assets, hereby referred to as Parties, hereby enter into this Agreement. This formal document outlines the terms and conditions for the acquisition and transfer of business assets. Heeft u leuke partijen over. Gereedschap, magazijn stellingen, partij winkelvoorraad of machines op de werkvloer? Heeft u ook bedrijfsinventaris zoals heftruck, aanhanger of mobiele werkplaats ter overname? Wij zijn geïnteresseerd in partijen en komen graag opruimen.

Zware machines in een fabriek of werkplaats van een atelier?

Wij komen ze graag ophalen en inkopen. Wij zorgen voor het zware sjouwen en verplaatsen. Hiervoor hebben wij jarenlange ervaring en kunnen veel proviceren op locatie. Wij komen door heel het land en voornamelijk in de grote randsteden zoals Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Den Haag, Leiden en omstreken.

Veel bedrijven gaan downsizen ( krimpen in plaats van uitbreiden ) of schaffen nieuw bedrijfsgereedschap / inventaris aan omdat de oude is afgeschreven. Wij kunnen deze dan overnemen. Niet voor de handel in Nederland maar wel met onze vaste contacten kunnen wij deze uitzetten aan bedrijven elders in arme landen die het wel nog prima kunnen gebruiken.

Gebruikte spullen hebben een restwaarde mits de kwaliteit nog goed is.

Machines in een fabriek of atelier werkruimte zoals bij een goud Smit heeft voor ons een interessante waarde om in te kopen. Veel van deze machines zijn van zeer goede kwaliteit gemaakt. Kwaliteit die vandaag de dag niet meer wordt gemaakt. Machines die dus nog jaren mee kunnen en veel worden toegepast op oud ambachtswerk. Dit zijn voor ons interessante objecten om op te kopen. Ook omdat deze onhandig zijn in vervoer en niet iedereen er raad mee weet.

Wij zijn handig in transport, hebben kennis en ervaring op gebied van machinebouw voor de industrie en metaalbewerking. Daarnaast houden wij ook erg van spullen en techniek wat ons door de jaren steeds meer kennis geeft en ervaring. Zo hebben wij al 15 jaar dag en dag uit veel bedrijfsontruimingen uitgevoerd. Uw opdracht is voor ons gesneden koek..

Partijen Pallet handel tegen interessante inkoop prijzen.

Wij kunnen pallethandel rechtstreeks kwijt en geven u een prima handels prijs. Natuurlijk is verkopen per stuk veel gunstiger en zeker als u de tijd ervoor kunt nemen. Alleen veel bedrijven willen snel kunnen schakelen en zitten niet te wachten op kopers of onderhandelingen die te lang gaan duren.

Zijn het grotere partijen Boeken, is het misschien een partij winkelvoorraad? Of wellicht een partij afgeschreven bureaustoelen die voor ons nog ronde mee kunnen?

Bel of email ons en wij komen graag bij u langs om een voorstel te doen. Email: info@bedrijfsontruiming.nl of 06 – 38 31 80 14.

 

Hallo, hoe kunnen we je helpen?