• Door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar

Praktijkruimte leegmaken opruimen en kaal opleveren

Wij kunnen uw praktijkruimte leegruimen en kaal opleveren conform eisen verhuurder.

praktijkruimte leegruimen opruimen inboedel afvoeren bezemschoon opleveren bedrijf ophaaldienst
praktijkruimte leegruimen opruimen inboedel afvoeren bezemschoon opleveren bedrijf ophaaldienst

Heeft u een praktijk aan huis? Of een ruimte gehuurd in een bedrijfsverzamelgebouw? Heeft u een praktijkruimte en de huur opgezegd zodat u hulp bij het opleveren nodig heeft? Een gehuurde ruimte waar u klanten ontvangt leegmaken en verhuur klaar opleveren? Of misschien losse meubels ophalen na aanschaf nieuwe kantoor meubilair? Wie doen het allemaal.

Praktijkruimte leegmaken door een bedrijf.

Wij kunnen uw praktijk ruimte opruimen en alles weghalen. Dit kunt u zelf doen maar waarom zoekt u niet een bedrijf?

  1. Omdat uw tijd kostbaar is en meer oplevert dan uren te maken om een ruimte te ontruimen.
  2. Omdat u misschien fysiek niet in staat bent om een ruimte leeg op te leveren?
  3. Omdat u hulp en jouwkracht tekort komt?
  4. Omdat u geen tijd meer heeft om het zelf nog te kunnen uitvoeren?

U zoekt een bedrijf dat u snel en professioneel hulp biedt bij het opruimen en afvoeren van uw kantoormeubilair uit uw praktijkruimte. Dit heeft u wat rust en overzicht. Een bedrijf die alles voor u opruimt en er geen omkijken naar heeft.

Hoe snel kunnen wij meubels ophalen en een hele praktijkruimte leegmaken?

    • Wij kunnen binnen 1 dag uw losse oude afgeschreven meubilair / kantoor meubels ophalen. Bedrijf Ophaaldienst kan binnen 24 uur langskomen met 2 verhuizers en een vrachtauto. Wij halen dan alles op en zorgen voor sjouwhulp, afvoeren en steunen aan goede doelen.
    • Ook kunnen wij binnen 1 week uw praktijk helemaal leegruimen en zelfs bezemschoon opleveren. Dit is dan inclusief verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, lampen, gordijnen enz. Hoe groot een ruimte is en hoeveel spullen erin staan is natuurlijk ook prijs bepalen. Hiervoor komen wij graag eerst even langs natuurlijk.
praktijkruimte leegruimen opruimen inboedel afvoeren bezemschoon opleveren bedrijf ophaaldienst
praktijkruimte leegruimen opruimen inboedel afvoeren bezemschoon opleveren bedrijf ophaaldienst

Wat kost een praktijkruimte leegmaken?

Een bedrijfsruimte of praktijk ruimte leegmaken hangt helemaal af van de opleveringseisen van de huurder. De meeste ruimte die wij leeghalen moeten vaak alleen worden ontdaan van losse meubels en inhoud. Alles wat nagel vastzit mag blijven. Soms als er een keukenblok in zit kan deze worden verwijderd en afgevoerd. Ook grote meubels demonteren net als een verhuisbedrijf doen wij ook. Wij helpen u met opruimen en hanteren een minimale ontruimingsprijs vanaf 500 EUR voor diverse kleine en paar grotere meubels. Zijn het meer meubels en vooral op een verdieping kan het bedrag ook oplopen naar 1000 EUR of hoger. Een ontruiming waarbij wij een ruimte helemaal opruimen en alles weghalen is altijd vanaf 1000 EUR.

 

 

 

Hallo, hoe kunnen we je helpen?