• Door heel Nederland
 • 24/7 beschikbaar

Winkelontruiming

Winkelontruiming

Gaat uw winkel sluiten? Of verhuist u naar een nieuwe locatie? Dan moet uw huidige winkelruimte worden leeggemaakt en opgeruimd. U kunt dit zelf doen of Bedrijfsontruiming Nederland inschakelen. We bieden een totaalpakket voor winkelontruiming en zorgen ervoor dat uw pand bezemschoon wordt opgeleverd. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

We zijn al actief sinds 1994 en hebben veel ervaring in het snel en efficiënt ontruimen van winkels en andere bedrijfspanden. Bovendien kan de inventaris worden opgekocht tegen een reële inkoopwaarde.

Wat is een winkelontruiming?

Een winkelontruiming omvat het leegmaken en opruimen van de winkelruimte. Een ontruiming kan verschillende redenen hebben, maar gebeurt vaak wanneer een winkel sluit, verhuist of wordt overgenomen door een nieuwe eigenaar. Ook in geval van een faillissement kan een winkel worden ontruimd.

Tijdens een winkelontruiming wordt de ruimte volledig klaargemaakt voor de volgende huurders of eigenaars. De inventaris wordt verwijderd en naar een locatie naar keuze gebracht, gedoneerd of weggegooid. Ook kunnen we een deel van uw spullen overkopen tegen een reële waarde. Daarnaast voeren we reparaties en herstelwerkzaamheden uit zodat de winkel klaar is voor oplevering.

Voordelen van Bedrijfsontruiming Nederland

Bedrijfsontruiming Nederland werkt met de beste vakmensen en benodigdheden. Zo kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisdozen. We stemmen de werkzaamheden altijd af op uw specifieke behoeften. Ook als u een deel zelf wilt doen, is dit gewoon mogelijk.

✓ Ook met spoed

Moet u met spoed uw winkelruimte verlaten? We bieden een handige spoedservice waarbij we uw winkel binnen één dag bezemschoon opleveren. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

✓ Opslag van goederen

Weet u nog niet waar u met uw inboedel heen moet? We bieden de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk bij ons op te slaan. Een groot voordeel van een ontruiming met opslag is dat wij uw inboedel op kunnen ophalen en terugbezorgen wanneer u maar wilt.

✓ Ook reparaties en herstelwerkzaamheden

We verwijderen al het meubilair en de eigendommen uit de winkel en brengen deze naar een locatie naar keuze. Maar hier stopt onze dienstverlening niet. We zorgen ervoor dat de ruimte in oorspronkelijke staat wordt opgeleverd en voeren ook reparaties en herstelwerkzaamheden uit.

Hans D.
Hans D.
2019-12-16
Super fijne service. Winston is een zeer aardige man die vol goede spirit aan het werk gaat. Het was keihard werken en hij hield niet op tot al het werk was gedaan. En altijd met een vriendelijke glimlach. Wow! Mijn 5 sterren zijn het minimum wat hij verdient heeft. Het bedrijf zelf functioneerde ook uitstekend. Alles werd van te voren goed doorgesproken, Ik was echt onder de indruk hoe vriendelijk en efficiënt de hele klus werd geklaard. Dank uw wel!!
Arjen Schuurman Hess
Arjen Schuurman Hess
2017-11-13
Geweldige service. Alles wat ik kwijt moest hebben ze meegenomen. Daar betaal ik graag voor
Rolo Mercera
Rolo Mercera
2017-11-10
Zelfde dag spullen komen ophalen heerlijk is dat eerst was ik aan het stressen ik belde en werd binnen 1 uur al opgehaald bedankt jongens fijn gewerkt

Werkwijze bij ontruiming van een winkel

Een winkel moet in de meeste gevallen bezemschoon worden opgeleverd. Dit betekent dat de ruimte geheel leeg moet zijn, zonder vloerbedekking, tussenschotten en behang. Het is belangrijk dat u het pand oplevert volgens de eisen van de eigenaar of makelaar. Anders kunt u namelijk een boete krijgen of wordt er geld op de borg ingehouden.

Wij bieden een handig totaalpakket voor winkelontruiming, zodat u zeker weet dat uw winkelruimte op de juiste manier wordt opgeleverd.

Totaalpakket bij ontruiming winkel

 • We leveren uw winkelruimte helemaal leeg en opgeruimd op, inclusief externe ruimtes zoals een garage of magazijn.
 • Verwijderen en opruimen van vloerbedekking, behang, systeemplafonds en tussenschotten.
 • Reparatie van gaten, beschadigingen en andere gebreken.
 • Sauzen van wanden en plafonds.
 • Ophaaldienst voor het ophalen van meubilair.
 • Tijdelijke opslag van spullen.
 • Hergebruik van bruikbare meubelen.
 • Afvoer van afval op een milieuvriendelijke manier.
 • Eventuele opkoping van de inventaris.

Winkel laten ontruimen? Vraag direct een gratis offerte aan

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor de ontruiming van uw winkel, kantoor of bedrijfspand? We zijn sinds 1994 actief en staan bekend als snel, netjes en betrouwbaar. Uiteraard maken we afspraken over wat er precies gedaan zal worden en welke taken u liever zelf uitvoert.

Benieuwd naar de kosten voor ontruiming winkel? Vraag hieronder een vrijblijvende prijsindicatie aan of bel direct naar 085 – 40 19 762. U kunt ons natuurlijk ook een WhatsApp-berichtje sturen.

Vraag in 5 simpele stappen een bedrijfsontruiming aan:

  Stap 1/5

  Type ontruiming:

  0%

  Stap 2/5

  Mijn locatie is:

  Postcode:

  Huisnummer:

  25%

  Stap 3/5

  Heb je al een ontruimingsdatum?

  Ontruimingsdatum:

  50%

  Stap 4/5

  Hoe kunnen we je bereiken?

  75%

  Stap 5/5

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: maak een lijst van alle spullen die je wilt laten ontruimen.

  100%

  Veel gestelde vragen over winkelontruiming:

  Hoe lang een ontruiming van een winkel duurt, kunnen we niet precies zeggen. Onze vakmensen doen hun best om de ontruiming zo snel mogelijk af te ronden.
  Moet uw winkel met spoed worden ontruimd? We kunnen al binnen één dag langskomen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
  U bepaalt zelf wat er met uw inboedel gebeurt na een ontruiming. De spullen kunnen worden verhuisd, opgeslagen, gedoneerd of weggegooid. We zorgen dat dit op een milieuvriendelijke wijze gebeurt.
  Heeft u geen ruimte voor uw spullen? Dan kunt u deze tijdelijk laten opslaan bij Bedrijfsontruiming Nederland. We beschikken over verschillende opslaglocaties voor korte en lange perioden. Daarnaast kunnen we eigendommen van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.
  Bedrijfsontruiming Nederland is in heel Nederland actief. Van Friesland tot Limburg.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?