• Door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar

Winkelpand leeg casco opleveren in Amsterdam

Wij hebben onlangs een snoepwinkel ( Candyshop ) opgeruimd. Hierbij kregen wij de opdracht om dit historische monumentale pand waarvan begane grond is voorzien van een detailwinkel met als vestiging een snoepwinkel te ontmantelen en op te ruimen. Dit hebben wij gedaan volgens gestelde eisen van de verhuurder. Werkzaamheden hebben wij binnen 2 weken uitgevoerd in 1 dag.

Een winkelpand of detailhandel in een drukke winkelstraat opruimen en inboedel afvoeren.

Wanneer wij in een stad werken als Amsterdam en ook nog in een drukke winkelstraat zal er een straatontheffing of parkeervergunning moeten worden aangevraagd. Vooral bij het verhuizen en ontruimen is het een vereiste dat je zo dicht mogelijk bij de voordeur geparkeerd staat. Hoe minder ver je hoeft te lopen hoe beter. Lopen met het afvoeren van de inboedel uit een winkelpand kost tijd. Tijd kost geld en dit wordt doorberekend aan de klant.

Ook kan er maar een beperkte ruimte worden vrijgehouden. Dit betekent dat er vaak maar 1 verhuisauto mag parkeren voor  de deur. Wanneer een winkelpand wordt ontruimd zal dan veel in 1 vrachtauto worden geladen zonder het te kunnen sorteren. Alles wordt dan direct uit het pand gehaald en ingeladen voor deur. Nadien wordt alles op de zaak verder uit gesorteerd. Dit sorteren kost extra tijd omdat je het weer allemaal in je handen neemt. Tijd kost ook hierbij meer geld.

winkelpand leegmaken opruimen casco opleveren amsterdam
winkelpand leegmaken opruimen casco opleveren amsterdam

Vaak zijn panden in het centrum in een drukke winkelstraat of centrum monumentalen gebouwen. Dit wordt dan door gemeente in beheer gehouden en gepacht. Naast een huur wordt er soms ook pacht betaald en verplichte jaarlijkse onderhoud vind ook plaats.  Ook het leegruimen en opruimen moet vaak extra voorzichtig gedaan worden. Er geldt dan ook vaak geen standaard oplevering. Vaak wordt dit in overleg gedaan met de huurder om schade aan het pand zo minimaal mogelijk over te houden.

Vergunning aanvragen voor parkeren voor de deur.

Een straat ontheffing aanvragen of parkeervergunning nodig omdat wij uw winkelpand in het centrum moeten ontruimen? Kunnen wij er slecht bij komen met vervoer? Is het alleen bereikbaar via fietspad of voetpad met een trambaan? Dan kunt u er onmogelijk parkeren zonder gevolgen! Parkeren moet dan worden aangevraagd worden bij de gemeente. Vaak Amsterdam heeft dit beleid. Hierbij vraag je een tijdelijke straat ontheffing of parkeer ontheffing aan bij een digitaal loket. Bij het aanvragen worden er tal van administratieve zaken gevraagd en zelfs een situatie tekening moet worden ingediend ter beoordeling of het wordt toegestaan.

Snel binnen 1 week in 1 dag uw winkelpand leegmaken en opruimen?

Wij kunnen ook uw winkelpand leegruimen binnen 1 week. Wij werken met eigen ervaren ontruimers zelf opgeleid en hebben inmiddels jaren lange ervaring. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van andere bedrijven. En kunnen ook snel schakelen doordat wij extern mensen kunnen uitschalen indien dit vereist is. Geen klus is te gek voor ons.

Heeft u een winkelpand en zoekt u een opruimer? Bel of mail ons: info@bedrijfsontruiming.nl of 06 – 38 31 80 14.

 

Hallo, hoe kunnen we je helpen?